Mail Držitele Black Metal Výřez Stojan Pro Pořádání Maily Škole Organizace Stylové Černé Mail Držák Na Poznámkové Bloky Obálky
63.92 Kč / 91.35 Kč

  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w6480
Přidat recenzi

Uspořádat váš stůl s naší Opotřebení-odolné Kovové Dopis Třídič.Výřez konstrukce dává moderní nádech.Třídění pošty a vizitky nikdy nebylo jednodušší.Praktický výkon splňuje styl v tomto musí-mít příslušenství úřadu.

Specifikace:

Název: Stolní Držák Mail

Materiál: Kov

Rozměry výrobku: o 6*3.8*2.2 palce/15.24*9.65*5.59 cm

Barva: Černá

Balení Seznam:

1ks * Kovový držák mail

Poznámky:

1. Vzhledem k světelné efekty a fotografování úhly, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

2. Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Posvátné Design: Zefektivnit vaše pracoviště s naší Pošty Držák, který nabízí elegantní a praktický design.Jeho boční perforací ušetří čas a úsilí.

2.Prostorný Skladování: Udržujte své dopisy, účty a časopisy organizované v tento robustní mail držitele.Odolný kovový materiál umožňuje dlouhodobé použití, zatímco prostorné přihrádky nabízejí dostatek úložných prostor.

3.Praktické a Užitečné: Udržet váš stůl nepořádek-free a zlepšit efektivitu práce s našimi Mail Držitele.Praktický stolní stojan s otevřený design umožňuje snadno dosáhnout a organizovat své e-maily a soubory, zefektivnění pracovního procesu a maximalizaci produktivity.

4.Robustní a Silný: Mějte své pošty, organizované a přístupné s naší kov mail držitele.Jeho prostorné provedení může pojmout až 60 tenké obálky, což je ideální řešení pro váš domov nebo kancelář.S jeho kompaktní velikost a přenosný design, můžete snadno umístit.

5.Široký Rozsah Použití: Tento e-mail držák lze ukládat nejen dopisy, ale také vizitky, dokumenty, poznámkové bloky a obálky.To je dopis, který organizátor pro psací stůl, který má širokou řadu aplikací pro domácí a kancelářské použití.