88Pcs Sublimace, Lisování Prázdné Hliníkové Psí známky, S Řetěz Řetěz Náhrdelník Kroužky na Klíče Tepla Pásky Pro Pet ID, Přívěsek
547.17 Kč / 729.63 Kč

  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w486906
Přidat recenzi

[Personalizované Produkty]Naše Sublimace, Lisování kategorie jsou prázdné, můžete podle potřeby přizpůsobit tyto ražby tagy, vytvořit svůj vlastní personalizované produkty, aby byly krásné ozdoby nebo příslušenství, jako jsou klíče řetězy, pet ID tags, atd.

[Oboustranná Sublimace]Vše, co musíte udělat, je vytisknout své oblíbené fotografie na hliníkové desce, topení je teplota 365 ° c / 185 stupňů Celsia, a doba ohřevu je cca 60-80 sekund; i když tento proces je jednoduchý, to dělá hodně významů a je kreativní.

[Hliníkový Materiál]prázdné ražení značky jsou vyrobeny z hliníku, odolné a robustní, můžete použít na dlouhou dobu.Baleno v průhledné plastové krabičce, také lehký, takže můžete přenášet a ukládat snadno.zakryjte povrch s vrstvou ochranného filmu, který může dobře chránit hliníkové psa, kočky značky od drbání.

[Široce Aplikace]Tyto prázdné ražení značky jsou hezké a vhodné pro výrobu známkou, přívěskem, DIY řemeslo, a oni mohou také být použity pro klíčové řetězce, dog tag, náhrdelník nebo můžete razítko jednoduché smysluplná slova nebo vzory jako dárky.

[Zahrnuje]Zahrnuje 32pcs sublimace prázdné hliníkové štítky, 32pcs tag řetězy, 2 role sublimační pásky, 20ks kroužky na klíče, 2 plastové krabici, která může splnit vaše různé DIY potřeb a umožňují, aby se různé kategorie pro domácí zvířata.

Materiál:hliník

barva:stříbrná

Obsah Balení:

2 set * dog tag chain

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.