Mini Ve Tvaru Srdce Školení První Pomoci Rescue Výuky Tělo Nástroje Lékařské Figurína Cpr Ošetřovatelské Figuríny Model Model Vzdělávání
284.92 Kč / 407.09 Kč

  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w327963
Přidat recenzi

Vlastnosti:

1.CPR Saver Školení Kit,Naše CPR trenér je hands-na kardiopulmonální resuscitaci (KPR) podpora na vzdělávání navržen tak, aby rozvíjet a zlepšit svalovou paměť pro KPR gesta.

2.Praktici mohou opakovaně procvičovat pohyby rukou na trenéra a vylepšit jejich hands-jen CPR techniky, zajištění připravenosti na mimořádné situace.

3.V souladu s Tlakem Norem,Vytvořený z materiálu podobné tvrdosti na hrudi, naše CPR Stiskněte Trenér splňuje mezinárodní nařízení o společných ustanoveních norem pro kompresi hloubky.To je ideální pro začátečníky se zkušeností požadovaná síla pro správné standardní KPR.Ve srovnání s nákladným lidských figurín, tento zjednodušený CPR model nabízí podobné zkušenosti praxe a je cenově dostupné pro většinu.

4.Kompaktní a Přenosný,ve Srovnání s objemné lidských figurín, to CPR Training Kit je kompaktně zabaleny a vysoce přenosné.To může být provedeno v batohu, takže je snadné pro každého, kdo se učit CPR, kdykoliv, kdekoliv, a mistr komprese hrudníku techniky.

Specifikace:

100% zbrusu nové, kvalitní.

Název položky:ve tvaru Srdce kardiopulmonální resuscitace kompresní model vzdělávání

Materiál:plast

Barva: Jako na obrázku

Velikost:12cm/4.72*10cm/3.94 v

Množství:1 Ks

Balíček zahrnuje:

1 Ks ve tvaru Srdce kardiopulmonální resuscitace kompresní model vzdělávání

1ks Tělo vzor

Poznámka:

1.Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky může být lehce odlišná od barvy, která se ukázala na obrázcích.

2.Prosím, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" měření odchylka vzhledem k ruční měření.