100Pack 100 Μm Barva Kužel Barva Síta S 2 Ks Silikonový Nálevka,100 Μm Barva Filtr S Jemným Nylon
261.34 Kč / 450.61 Kč

  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w401089
Přidat recenzi

100Pack 100 Μm Barva Kužel Barva Síta S 2 Ks Silikonový Nálevka,100 Μm Barva Filtr S Jemným Nylon

[ 100 Μm Barva Sítko s Silikonový Trychtýř]: Přidat perfektní Silikonový Trychtýř,řešit tyto problém:spodní vytrhl,barva sítko drop,ok zlomit,Zapomenout na ty, Barva Sítko vyřešit všechny problémy.

[Praktický]: Použijte 100 Balení Barva Sítko - Jednorázové 100 Μm Fine Nylon Mesh -Barvy, Automotive, A Více pro všechny vaše filtrování potřebuje.Stříkací pistole filtr odstranit nerozpuštěné pigmenty a nečistoty znovu.

[100 Μm Barva Sítko]: průměr Otvoru: 19 cm / 7,5 palců.Materiál: Papír & Nylon.Dno vyrobeno z vysoce kvalitní trvanlivé nepouští vlákna nylon mesh.Snadné filtr nečistot.

[Univerzální Barva Sítko]: Udržuje barvy čisté a zabraňuje ucpávání pro použití v postřikovači tím, že odstraní nežádoucí prach, částice, barva shluky, pevné látky, a jiných nečistot v nové nebo staré latex nebo na bázi oleje barvy a produkty; Pro všechny typy barev, laků, pryskyřic a skvrny; Dokonce použít, aby kmen automobilový nemrznoucí směs, olej, sypané čaje a další

Barva:Modrá+bílá

Materiál:Silikagel

Obsah Balení:

100 x Malovat Kužely

2 x Silikonový Trychtýř

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.