JSBM Motocykl Omyvatelný Vzduchový Filtr Sací Čistič Pro Kawasaki Z800 Z750 2004- 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Z1000 ZR1000 03-09
275.62 Kč / 413.89 Kč

  • Typ Položky - Vzduchové Filtry A Systémy
  • Stav - 100% Nové
  • Původ - Pevninské Číně
  • Značka - JSBM
  • Typ Materiálu - Polyuretan+bavlna příze
  • Položka Délka - 6.69inch
  • Položka Výška - 4.05inch
  • Název Modelu - KL-G020
  • Hmotnost Položky - 0.20kg
  • Šířka Položky - 4.72inch

Kategorie: Motocyklové Díly
Sku: w94918
Přidat recenzi

Vážení přátelé, pokud se vám líbí naše "JSBM" značkové výrobky, prosím, "Follow my store" .Kromě toho se těší navíc 2% sleva, fanoušci budou mít také více exkluzivní ventilátor aktivity slevami!

Typ Položky:Vzduchový Filtr

Značka:JSBM

Stav: 100% Zbrusu Nový

Množství:1 Ks

Barva: Jak je znázorněno na obrázku -plastový koš je vyroben z vysoce kvalitního plastu, zpracované a razítkem, která zlepšuje celkovou odolnost proti opotřebení a odolnost proti korozi.

- Filtrační papír lepení, použití profesionální lepidlo, má dobré těsnění výkon a zajišťuje účinnost filtrace.

-Vědecká konstrukce zajišťuje větší proudění vzduchu, čímž se zvyšuje výkon a speedMore Výkon, Hladší Zrychlení.

- Menší znečištění snímače MAF,Prodloužit Životnost Snímače MAF.

- Nejjednodušší Na údržbu,Není potřeba oleje, jen ji omyjte vodou a vyfoukat, a to může být znovu použity.

- Déle Trvající, Více Odolné Než Jiné Přední Značky.

Vysoce kvalitní TOP v www.fenomengrznar.cz -aby se zabránilo dělat potíže na vás ,prosím, toto zajistit, díly vhodné pro váš motocykl.upřímné ohledem na všechny kupující.

-Nemůžete najít váš motocykl model?

-Můžete kontaktovat náš zákaznický servis pro pomoc.

1.Nekupujte, pokud nechcete potvrdit, můžete je použít, zeptejte se nás pro detailní výkres zkontrolovat, zda jsou vhodné.

2. Naše cena nezahrnuje cla nebo dovozní daně,DPH,nebo jiné skryté poplatky.To znamená, že lodní společnost bude účtovat tyto.

Doprava:

-Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek(s výjimkou doprava Zdarma).Budeme odeslat itemswithin 3business daysonce vaše platba je dokončena.

-Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

-Pokud nechcete dostávat svůj balíček, můžete nás kontaktovat, budeme to sledovat a rozšířit ochranu času. 1.Prosím, kontaktujte nás emailwithin 30 daysif potřebujete vrátit.

2.Návrat položka musí být v původním stavu,poslal zboží zpět na adresu jsme vám říct.

3.Kupní cena bude vrácena, ale přepravní náklady, není vratná, pokud kupující koupit produkty v omyl,kupující musí dovolit návratu přepravní náklady .

4.Kupující může požadovat plnou náhradu zahrnují přepravní náklady nebo změny produktů zdarma,pokud jsme zaslali špatné productsmissed balíček od přepravní společnosti,

špatná kvalita nebo produkty jsou rozbité při přepravě(vyžadují jasné obrázky produktů a balíčků). 1.Jako naše dobré kupující, chtít, můžete, dejte nám 5 hvězdiček a pozitivní zpětnou vazbu poté, co obdržíte naše vysoce kvalitní produkty.Máme vždy slevu nebo dárek pro druhé-koupit zákazníků, kteří nám dávají pozitivní zpětnou vazbu.

2.Ukázali jsme, přepravy k zákazníkům,takže se nemusíte nechat nás negativní zpětnou vazbu, pokud váš balíček dorazil pozdě,že je to způsobené přepravní společnosti.

3.Neváhejte a napište nám, pokud nějaké dotazy, odpovíme do 12 hodin.Nejdou otevřít spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu snadno , věřte nám a napište nám přímo,všechny problémy mohou být vyřešeny.Q1. Jak se o vaše dodací lhůty?

A: Obecně platí,že Po obdržení objednávky a platba úspěšně, budeme lodi ven do 48 hodin s Výjimkou Prázdnin.

Q2. Udělat si test a zkontrolovat zboží před odesláním?

A: Ano, kvalita výrobků bude zajištěna doprava.

Q3:Proč někteří prodávající mají popisy a obrázky z položek, jako vy?

A: Pokud potřebujete koupit, prosím, uznat 'JSBM Oficiální Store'.

Q4: Jak učinit naše podnikání dlouhodobé a dobré vztahy?

A:1. Můžeme pomoci zákazníkům najít produkty.Jsme udržet dobrou kvalitu a konkurenceschopné ceny, aby zajistily, že naši zákazníci těžit ;

2. Respektujeme každého zákazníka jako náš přítel a my jsme upřímně podnikání a spřátelit se s nimi, bez ohledu na to, odkud pocházejí;

3.Vzhledem k velkému počtu našich výrobků, jsme nemůže zobrazit všechny produkty v našem obchodě, a my se pokusíme v našich silách, aby zobrazení více produktů.Pokud se vám nepodařilo najít produkty, které chcete v našem obchodě, prosím, kontaktujte nás, a budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl.

4.By www.fenomengrznar.cz zprávu nebo e-mail [email protected] Kontaktujte nás.Budeme odpovědět na vaše zprávy do 48 hodin.Pokud neobdržíte odpověď od nás do 48 hodin, prosím, pošlete zprávu znovu, jak se někdy naše zpráv systém může blokovat některé e-maily.