50KS Mini Fluorescenční Žlutá Kachna Ornament Miniaturní Kachna Micro Dekorace Drobné Krajina Údaje Řemeslné Res H6X4
27.20 Kč / 45.33 Kč

  • Téma - Zvíře
  • Materiál - pryskyřice
  • Původ - Pevninské Číně
  • Styl - Pastorační Styl

Kategorie: Home Decor
Sku: w461554
Přidat recenzi

Název produktu: Barevné světelný Káčátko

Produktu velikost: 1.7*1.4 cm/0.67*0,55 v

Produkt materiál:Pryskyřice

Barva produktu: jak můžete vidět,

Vlastnosti produktu:

1. Unikátní a Rozkošný Miniaturní Kachna Dekor: vyčnívat z davu s těmito roztomilé a one-z-za-druhu miniaturní kachna ozdoby.Ideální pro přidání dotek kouzlo do vašeho domova či zahrady.

2. Univerzální a Kreativní Použití: Tyto kachny dekory mohou být customed pro širokou škálu účely.Ať už chcete vytvořit magické micro krajiny, DIY příslušenství, ozdobit, nebo jednoduše použít jako dekorační ozdoby, možnosti jsou nekonečné.

3. Svítí ve Tmě: s světelný materiál, tyto miniaturní kachny mají unikátní funkce, zářící v tmavém prostředí.Přidat náladový kartáč do vašeho prostoru a vychutnat si jejich kouzelné světlo v průběhu noci.

4. Vysoce Kvalitní a Odolné: Vyrobeno z dobrého materiálu pryskyřice, tyto miniaturní kachna dekory jsou postaveny na poslední.S vynikající zpracování a stabilní konstrukce, které jsou nejen praktické, ale také nabízejí dobrou pomocí zkušenosti.

5. Zábavné a Poutavé: buďte kreativní a bavte se s přáteli a rodinou tím, že miniaturní ozdoby společně.Tyto miniaturní kachna dekorů dodá pocit radosti a hravosti do vašeho života, což je skvělý dárek volbou, jak dobře.

Opatření:

1. Jak všichni víme , na různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od následujících obrázků.

2. Pokud máte pocit, těžké vybrat velikost, můžete neváhejte kontaktovat mewe vám nějaký návrh, ale to je pro vás pouze orientační.

Zásilka obsahuje:

50 ks Barevné svítící Káčátko

Děkuji vám za vaši pozornost, pokud chcete koupit více, než máme uvedeny, prosím, kontaktujte nás.Hezký den!