Halloween Statické Samolepky Spider Samolepky Démon Statické Přisedne Statické Samolepky Na Svátek Všech Svatých Párty Výzdobu Strašidelné Dekorace Oken
14.73 Kč / 21.08 Kč

  • Materiál - PVC
  • Styl - Moderní Styl
  • Původ - Pevninské Číně
  • Specifikace - Single-piece Package

Kategorie: Home Decor
Sku: w334675
Přidat recenzi

Nejlepší způsob, jak vyzdobit váš dům pro strašidelné sezóně je s Halloween nálepky na okna.Tyto nálepky nenechávejte zbytky lepidla na povrchu, protože jsou vyrobeny z adsorpce filmu.Mají obrázky na obou stranách, které vypadají skvěle z obou uvnitř a venku.Pracují dobře na hladké povrchy, jako jsou dveře, zrcadla a okna.Mohou být také použity při jiných příležitostech, jako jsou narozeniny.Halloween nálepky na okna přicházejí v různých tvarech, aby vyhovoval vašim preferencím a jsou jednoduché aplikovat a odstranit.

Specifikace:

Vhodný velikost: cca 30*20 cm/11.81*7.87 palce

Materiál: PVC

Rozsah použití: okna a dveře, vitríny, skleněné dekorace

Použitelné metody: Otřete sklo čisté před použitím, nastříkejte malé množství vody na sklo, odtrhněte samolepku a vložit je na okna a skřípání to od shora dolů.

Balení Seznam:

Halloween Statické Nálepka*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Jednoduché Použití: Tyto Halloween statické samolepky jsou velmi snadno aplikovat na vaše okna.Jen musíte navlhčete mírně a stiskněte je pevně.Mají speciální materiál, který přilne bez lepidla a mohou být odstraněny bez známky.

2.Snadno Čištění: Halloween Statická Samolepka se snadno odtrhnout bez poškození skla a absorpční film nenechá lepidlo za sebou.To je lépe se čistí než běžné okenní nálepky, což vám ušetří čas a energii.Čištění oken po trhání ji pryč.

3.Oboustranný Obraz, Design: Tyto Halloween statické samolepky funkce oboustranné obrazy duchů, dýní, netopýrů a více, že aby váš domov vypadat strašidelný a roztomilý.Jsou snadno aplikovat a odstranit na vaše okna, dveře nebo zrcadla.

4.Široce používány: Tyto Halloween statické samolepky můžete zobrazit svou slavnostní ducha na jakýkoliv hladký povrch, jako je sklo, dveře, dlaždice, nebo spotřebiče, jako jsou snadno aplikovat a odstranit.

5.Vhodný Dárek: Tyto statické samolepky jsou skvělé pro oslavu Halloween.Můžete překvapit vaše děti nebo přátele s těmito nálepkami jako dárky, nebo je použít k dekoraci vašeho domova či školy.