Barvení Papíru Roll Děti Malovat Papír 11811.8 Palcový Batole Výtvarné Potřeby Sticky Art Paper Roll, Kreslení, Malování, Papír Pro Batole
96.79 Kč / 186.09 Kč

  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w315601
Přidat recenzi

Hledáte vysoce kvalitní Kreslení roli Papíru?Podívejte se žádná další!Náš výrobek má hladký povrch, který je ideální pro všechny vaše umělecké potřeby.S speciálně navržen tak, zpět, nálepka, je to pohodlnější na používání, než kdy předtím.Široce používané a ideální pro zvláštní dovolenou nebo příležitosti, Kreslení roli Papíru, je musí-mít pro všechny umělce, začátečník nebo profesionální podobně.

Vlastnosti:

Název: dětská Kresba Roll

Materiál: papír

Velikost: plně rozšířena 30*300 cm

Balení seznam:

1 x dětská Kresba Roll

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bezvadný Materiál Papír: Naše kreslení roli papíru je vyroben z vysoce kvalitní vybraný materiál, který poskytuje hladký povrch pro vaše náčrtky, čmáranice, a obrazy.

2.Speciálně Navržený Zadní Nálepku: Tento kreslení roli papíru nenechá žádné stopy, když to odlepení.Můžete držet ho na stěny, nábytek, stoly a více, s speciálně navržený zadní nálepku.

3.Flexibilní Kreslení roli Papíru: Povolit svou kreativitu proudit s tímto papír, který je ideální pro školy a práce.Používá se pro kreslení, čmárání, řemeslné a stavební papír, projekty.

4.Vhodný Dárek: Tato kreslení roli papíru je ideální dárek pro děti, které milují vyjádřit svou fantazii a tvořivost.Ať už je to na den Díkůvzdání, Vánoce, narozeniny, nebo jakékoliv zvláštní dovolenou

5.Zvýšit Svou Kreativitu: S našimi Kreslení roli Papíru, uvolnit své umělecké potenciál, neboť umožňuje snadné oddíl graffiti, řezání a trhání: aby vaše práce rychlejší a pohodlnější.