2 in1 Auto olejový Film Čistič Čelního Skla Olej, Film, Čištění Skvrn Guma Stěrače olejový Film Cleaner Automobilové Oleje Film Úklid
24.71 Kč / 41.03 Kč

  • Původ - Pevninské Číně
  • Číslo Modelu - Olejový Film Čistič
  • Externí Testování Certifikace - ce
  • Speciální Funkce - Olejový Film Čistič
  • Hmotnost Položky - 120g
  • Položka Objem - 120g

Kategorie: Mytí A Údržba
Sku: w3068
Přidat recenzi

Popis

2 v 1 auto čištění a údržbu

Silný Vzorec A dlouhodobou Ochranu A Snadné Použití

Je to mocný a snadné odstranění tvrdohlavý olejový film na auto, aby bylo zajištěno, že sklo je čisté a jasné, které poskytují jasnou vizi a zvýšení bezpečnosti jízdy.

HLAVNÍ FUNKCE:

Širokou Škálu Aplikace: Snadno odstranit odolné skvrny a stárnutí povlaky na sklo, jako jsou vodoznaky, déšť skvrny, ptačí skvrny, šelak, olejové skvrny, atd. Vhodné pro přední sklo, boční sklo, auto střešní okno, sklo pro domácnost, atd.

Dlouhodobá Ochrana: vliv jednom použití je až 30 dní, a jedna láhev může být použita několikrát.To je určitě dobrý pomocník pro milovníky automobilů.

Bezpečnost a Mírné Vzorec: přijímá neutrální vzorec a čištění a údržba dva-in-one, bezpečné ingredience, je non-korozivní, a nebude poškodit sklo.

Snadné Použití: Když chceme čistý olej, jen musíme použít auto olej, film, odstraňovač na karoserii auta.To je velmi výhodné pro použití, protože náklady.

SPECIFIKACE

Net: 120g

Stát: Mléčná

Doba použitelnosti: 3 roky

Hlavní složka: oxid hlinitý

Balíček zahrnuje:

Auto Olejový Film Cleaner × 1

Houba × 1

pantofle × 1

Vzhledem k ruční měření, prosím, dovolte mírné měření odchylky.

Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy zobrazené na obrázku.

Děkuji vám za pozornost, garantujeme kvalitu našich výrobků.budeme připraveni odpovědět vám co NEJDŘÍVE.