Těsnění Motoru Těsnění Automobilových Tekuté Těsnění Odolné Proti Oleji Auto Motor Tmely High Temp Automobily Příslušenství
156.40 Kč / 312.80 Kč

  • Položka Délka - 15cm
  • Speciální Funkce - Dlouhotrvající
  • Název Modelu - Těsnění Motoru Těsnění
  • Hmotnost Položky - 100g
  • Externí Testování Certifikace - ce
  • Položka Výška - 3cm
  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ Položky - Výplně, Lepidla A Tmely
  • Šířka Položky - 5cm

Kategorie: Mytí A Údržba
Sku: w2962
Přidat recenzi

Body:

1. Olej-Odolný Tmel: speciální přísady, v našem Těsnění Motoru Těsnění poskytují vynikající olej odolnost, takže je ideální pro různé olejem kontaktní plochy.Tento inovovaný produkt těsnění zvyšuje sílu a splňuje všechny vaše utěsnění požadavky.

2. Flexibilní Gumová Vrstva: Tvoří flexibilní gumovou membránu, naše high-výkon silikonový tmel poskytuje silnou přilnavost, že je odolný vůči změnám teploty a stresu.Udržet vaše těsnění motoru zajistěte naše odolné těsnění motoru těsnění.

3. Univerzální Opravy Možnost: Ať už potřebujete opravit váš motocykl, automobilový průmysl, nebo strojní zařízení, tento tmel zvládne všechno.To má široké využití a je odolné proti povětrnostním vlivům, takže jej můžete použít v jakýchkoli podmínkách.

4. Efektivní Ochrana Motoru: Náš korozivní odolné těsnění motoru těsnění poskytuje vynikající těsnící schopnost a dlouhotrvající ochranu proti netěsnosti a poškození pro různé materiály.Věřit naší bezpečné a spolehlivé vzorec zvýšit výkon vašeho motoru.

5. Motor-Bezpečné Lepidlo: aby váš motor je dlouhověkost s našimi oleji odolné těsnění tmelem, který vydrží vibrace a nárazy na těsnicí povrchy.S nosnost 15 kg/cm2 a vysokou houževnatost, je ideální pro univerzální použití na různých těsnění motoru.

Popis:

Naše Těsnění Těsnící Trubice je ideální řešení pro těsnění a opravy různých olejem kontaktní plochy.Jeho olej-rezistentní vzorec tvoří pružnou gumovou vrstvou, která zajišťuje utěsnění.Ideální pro opravy zařízení, může být použit v obou automobilových a průmyslových aplikací.Chraňte svůj motor s naše spolehlivé těsnění!

Specifikace:

1. Název produktu: Motor tmel

2. Stav: kapalina

3. Net obsah: 55g/85g

4. Barva: černá, červená, stříbrná, modrá

5. Aplikace rozsah: Tlak-odolné těsnění z kloubních ploch různých automobilů, motorů, mechanických zařízení, atd.

Balení Seznam:

1* Těsnění Těsnící Trubice