Odolné a Spolehlivé mm, Tloušťka 25 mm Šrouby pro Počítače PC Case Ventilátor Chlazení
53.04 Kč / 106.08 Kč

  • Balíček - No
  • Značka - OPEN-SMART
  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ - Kabel Adaptéru

Sku: w5699
Přidat recenzi

Vlastnosti:

OOTDTY

Zkušenosti snadná instalace a demontáž s naší Šroub, který je určen pro snadné otáček pomocí šroubováku nebo klíče.Žádné nástroje nebo složité kroky potřebné.Zvyšuje stabilitu a podporu pro váš desktop, systém chlazení.Ideální pro DIY nadšence a počítačové builder.

Přijmout kvalitní kovový, Šroub naše nabídka trvanlivost a spolehlivost pro zabezpečení mm, tloušťka 25 mm ventilátory.Rozlučte se s loose šrouby a užijte si bezpečnou a stabilní instalaci ventilátoru.

Vhodné pro všechny jedince, kteří potřebují opravit nebo vyměnit ventilátory v jejich počítačích nebo jiných elektronických zařízení.Ať už jste profesionální IT technik nebo příležitostné uživatele, náš šroub poskytuje snadné řešení pro vaše potřeby chlazení.

Vytvořit perfektní chlazení nastavení pro váš desktop s naší Šroub.Instalace nebo upgrade ventilátory v počítači podvozku bez námahy, zajišťující optimální proudění vzduchu a regulace teploty.Vhodné pro herní sestavy, kanceláře, pracovní stanice, a multimediální editace stanic.

Zvyšuje vašeho počítače chladicí výkony s naší Šroub.Užijte si tišší a efektivnější systém, jak si udržet své komponenty chladné a zabránit přehřátí.

Specifikace:

Materiál:Kov

Délka:Přibl.2.5 cm/0.98 v

pro mm, Tloušťka 25 mm Ventilátor Počítače;

Balíček Zahrnuje:

1set/4ks Chlazení Fan Montáž Šrouby

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření,ujistěte se prosím, že vám nevadí, že předtím, než jste rozkaz.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.