Naftové Topení Výfukových Konektoru 60 mm/2,36 palce ve Tvaru písmene L Loket Potrubí Konektor Loket výstupním Potrubí Výfuku Konektor Pro 2KW Diesel
113.33 Kč / 226.89 Kč

  • Speciální Funkce - L-Tvarované Vzduchové Potrubí Loket Výstupní Konektor
  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w450619
Přidat recenzi

Popis:

1. Šetrné k životnímu prostředí materiál, odolné vysoké teplotě, silné a odolné.

2. Snadná instalace.Žádné vrtání a svařování jsou nutné.

3. Široké uplatnění.Vhodné pro všechny potrubí s vnitřním průměrem 60 mm.

4. Nabízejí vynikající proudění vzduchu výkon

Specifikace:

Jméno: Loket Výstupní Konektor

Materiál: PC

Barva: Černá

Odvod vzduchu průměr: 60 mm (2,36 palce), vhodné pro 2KW (D2) parkování topení

Použitelné modely: Vhodné pro vzduchové potrubí s vnitřním průměrem 60 mm, vhodné pro Eberspaecher a další typy letecké parkování ohřívače.

Vlastnosti: Oba konce může být připojen k vedení vzduchu

Balení Seznam:

1 x Výstup Vzduchu Connecto

Více viz podrobnosti o produktu

1.【Odolný Materiál】Vyrobeny z ekologicky šetrných materiálů.Naše vzduchovodu Konektor je silný a není snadné deformovat.Vysoké teploty odolné a má dlouhou životnost.

2.【Snadno nainstalovat】Toto Potrubí Konektor může být snadno instalován na potrubí.Žádné vrtání nebo svařování je nutné.Prosím, potvrďte vnější průměr trubky před zakoupením!

3.【Vynikající Průtok Vzduchu Výkon】spojení spoj je těsný, a žádný únik vzduchu.Naše Výfukové Potrubí Konektor výfuky proudění horkého vzduchu z topení účinně.

4.【Perfektní Originální】údržba Šetří váš čas a náklady.Tento konektor je ideální náhrada za staré nebo zlomené jednoho.Aby vaše Naftové Topení vrátí do normálního provozu.

5.【Široký Rozsah Použití】Kompatibilní s a další modely z Parkoviště Topení.Naše konektoru se hodí do každého potrubí s vnitřním průměrem 60 mm/2,36 palce.