300L Akvárium Chladič 75gal 1/3 HP Fish Tank Chladič Zvláštní Ticho Design Chlazení Kompresoru
8 388.84 Kč / 23 968.60 Kč

  • Původ - NÁS(Původu)

Kategorie: Pet Products
Sku: w3692
Přidat recenzi

300L Akvárium Chladič 75gal 1/3 HP Fish Tank Chladič Zvláštní Ticho Design Chlazení Kompresoru

[Konstantní Stabilní Teplota]--Čistý titan výparníku dosahuje nejvíce účinné tepelné výměny, odolné proti korozi, pro obě čerstvé a slané vody.Teplota AL-300L chladič, může být dobře kontrolované na 68-79F/20-26°C, ideální teplotní rozmezí, ve vašem akváriu nebo hydroponie systému.

[High-účinnost bez použití Freonu Kompresor] - Tento 75gal akvárium chladič přijímá energeticky úsporné chlazení kompresoru, pomocí chladivo r134a, oběhové chlazení bez znečištění a nemusí být doplněn.

[Vestavěný Ventilátor pro Rychlé Chlazení] - dva vestavěné ventilátory mohou rozptýlit kompresoru teplo dobře, takže kompresor může fungovat efektivně na dlouhou dobu.Navíc, tam jsou velké množství tepla otvory na obou stranách chladiče, tak tam musí být prostor o 6 palců/15 cm kolem chladiče pro zajištění dobré cirkulace vzduchu.

[Bezpečnost Ochrana Funkce] - vodní chladič je vybaven nadproudovou automatické vypnutí ochrana systému a vypnutí teploty do paměti systému.Po vypnutí a restartování, chladič bude i nadále v pohodě podle původní nastavené teploty.