Pet Hrát Tunelu Trubice Přenosné Pružiny Hračka Interaktivní kotě Školení hračka Skládací Dobrodružství Tunelu Hračka krytý pet supplies
274.72 Kč / 549.66 Kč

  • Materiál - nylon
  • Typ Hračky - Tunely
  • Je Inteligentní Zařízení - no
  • Typ - kočky
  • Původ - Pevninské Číně

Kategorie: Pet Products
Sku: w36326
Přidat recenzi

Body:

1.Multi Účely: Kromě kočičích kožešin míč a double-layer tunelu struktury, které přitahují vašeho domácího mazlíčka pozornost, tato hra tunelu trubice má také jiné způsoby hraní, poskytuje hodiny zábavy pro vašeho chlupatého kamaráda.

2.Dobře Udělal: Vyrobeno z odolných materiálů, tento pet hrát tunelu trubice mohou být použity na dlouhou dobu, a je bezpečná k použití.Má jemné zpracování a mohou být znovu použity po mytí.

3.Pohodlné nošení: S skládací design, tento pet hrát tunelové trouby je lehký a odolný, takže je snadné, aby se ven a obchodu.Neznamená to však trvat mnoho místa, takže si můžete vychutnat hraní se svými chlupatými kamarády kdekoliv.

4.Použijte Jednoduše: V souladu s kočičí návyky, tato hra tunelové trouby může snížit vaše kočka je osamělosti a nudy, a zvýšení zábavy a intimity mezi vámi a vaším chlupatým přítelem.Snadno ovladatelný, to může být složen a uložen, když není používán.

5.Široké Přijetí: Tato hračka pro kočky tunel hnízdo je vhodná nejen pro kočky, ale také pro štěňata, koťata.To je skvělý dárek pro milovníky zvířat, kteří chtějí, aby jejich domácí zvířata s zábavné a příjemné místo k hraní a odpočinku.

Popis:

Dát vaše kočka je zábavné a bezpečné místo pro hraní s našimi Hračka pro Kočky Tunel Hnízdo.Vyrobeny z lehkých a odolných materiálů, tento tunel hnízdo je v souladu s cat návyky a poskytuje další způsoby hraní.Zaručena poskytnout hodiny zábavy pro vaše chlupaté přítele!

Specifikace:

1. Název: Pet Hrát Tunelu Trubice

2. Specifikace: double layer modrá Y pass

3. Materiál: polyester + ocelový drát

4. Hmotnost: 320g

5. Velikost: (přibl.)30*30*3 cm/11.81*11.81*1.18 palce

Balení Seznam:

1* Pet Hrát Tunelu Trubice