GOLLEY Kompatibilní s Apple AirTag Pouzdro pro AirTag Klíčenka,Airtag Držitele,Anti-Scratchfor Apple AirTags Případě
376.26 Kč

  • Aplikace Věkové Skupiny - Dospělé
  • Typ - Případy
  • Kompatibilita - ios
  • Původ - Pevninské Číně
  • Značka - GOLLEY

Kategorie: Auto Monitory
Sku: w3336
Přidat recenzi

Dobrý den!Vítejte GOLLEY ,Kvalita je první s nejlepší služby.zákazníci jsou pro nás naši přátelé.Módní design,100% Zbrusu Nový,vysoce kvalitní!

Podporujeme malé dávky, aby velkoobchodní a na zakázku.GARANTOVANÉ DODÁNÍ.Máme vždy držet pojmy inovace, integritu a účinnost, a bude dělat nejlepší produkty pro vás se úsilí všech zaměstnanců a upřímné služby.Pokud máte nějaké požadavky, prosím, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis personálu.

【Kompatibilita】Ochranné pouzdro speciálně určené pro Nový Apple AirTags 2022. (Poznámka: AirTag není součástí balení)

【Materiál 】- Vyroben z Pohodlné Měkké Kapalina Silikon, Non-toxické a Eco-friendly, přátelské k Pokožce, Plná Ochrana, Anti-Škrábance

【Přenosné AirTag Držák 】- Airtags případě přichází s klíčenkou.Snadno odstranit a nahradit na jakémkoliv místě, kde budete muset opravit Airtag (Taška, Pet, Klíče, batoh, cennosti) sledovat položky.

【Pohodlné a Odolné】Tento silikonový Airtag případě je povrchová vrstva hladké, snadno se čistí, Anti-otisky prstů, odolné proti Poškrábání výkonnosti, Pokles ochrany.

【Liší od jiných situacích】GOLLEY ochranné pouzdro je navržen tak, aby vás cítit trend, a jeho design je v souladu s životní postoj mladých lidí-a zároveň poskytuje perfektní fit a vynikající ochranu pro každodenní použití!