Desktop Tužka Cup Moderní Jednoduchý Tužka Držák Na Šálky Pro Učebny Papírnictví Organizátor Pro Učebny, Domácí Kanceláře, Školy Ložnice
150.50 Kč / 284.01 Kč

  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w31440
Přidat recenzi

Organizovat svůj make-up štětce a pera ve stylu s touto tužkou držitel poháru!Náměstí módní design dodává moderní dotek do každé domácnosti.Jeho životnost z něj dělá ideální dárek pro každou příležitost.

Specifikace:

Název produktu: držák na pero

Materiál: 304 z nerezové oceli

Tloušťka: (přibl.)0,1 cm/0.04 palce

Čistá hmotnost: 270 g

Hrubá hmotnost: cca 290 gramů

Barva: stříbro/zlato

Jednotné balení produktu velikost: (přibl.)8*8*10 cm/3.15*3.15*3.94 palce

Použití: pero držáky, vázy, úložné boxy, doplňky, atd.

Balení Seznam:

1ks * desktop tužka cup

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bezkonkurenční Pero Uchování: Užijte si dlouhotrvající výkon s naší pero, skladovací kontejnery vyrobené z nerezové oceli.Ne snadno deformovány, vybledlé, nebo ohnutá, budou tyto robustní kontejnery nabízejí spolehlivý držák na pera, že zůstane silná v průběhu času.

2.Dekorativní a Stylový: Tyto pera skladovací kontejnery mají fascinující zrcadlový efekt a náměstí módní design, které jim moderní vzhled.Jsou vhodné pro přidání dekorace do pokoje a zároveň udržet vaše pera organizované a přístupné.

3.Více Účelům: Naše multifunkční skladovací kontejner je navržen tak, aby organizovat řadu práce a kosmetické potřeby včetně pera, tužky, gumy, rtěnky, make-up štětce, tužky na obočí, a další.Rozloučit se přeplněná stoly a nepřehledné marnost.

4.Vtipné Dárky: Zvedněte veškeré práce s tímto perem skladování kontejner, který stylově organizuje a prezentuje své oblíbené tužky, fixy a tužky.Ideální dárek pro spisovatele, kaligrafi, a designéry, je to praktické a přemýšlivý dárek pro vaše dcera, syn, přítel, nebo někdo, kdo oceňuje umění psaní.

5.Široce Používán: Organizovat vaše pera, tužky a další drobné předměty v této skladovací kontejner, ideální pro stoly a pulty ve školách, pracuje, a domy podobně.