Andělská Křídla Zeď Dekor Kovové Andělská Křídla Moderní Skulptura Elegantní Domov Dekor Pro Obývací Pokoj Ložnice Jídelna Dvoře
807.83 Kč

  • Původ - Pevninské Číně
  • Materiál - Kovové
  • Styl - Moderní Styl

Kategorie: Home Decor
Sku: w307638
Přidat recenzi

Přidat nebeský dotek vašeho domova s naší Andělská Křídla Stěnu!Tento nádherný kus rysy delikátní vzhled, který zlepší atmosféru v jakékoli místnosti.To je vyrobeno s snesitelné materiálů, zajistí, aby se tyto křídla zůstávají vašeho domova andělů léta.

Náš set je dodáván jako 2 polovina kusů, což umožňuje flexibilně uspořádat je způsobem, který nejlépe vyhovuje vašim prostor.S jeho elegantní design a elegantní řemeslné zpracování, to je ideální doplněk na rodinné oslavy nebo na přivítat hosty ve vašem vchodu.Grace váš domov s touto éterickou kus a transformovat ji do svatyně lásky, teplo a pohodlí.

Specifikace:

Název Produktu: Andělská Křídla, Umění Zdi Dekor

Velikost: 12inch/14inch/16 palce/18inch

Materiál: Kov

Balení Seznam:

1 pár Andělská Křídla Zeď Deco

Více viz podrobnosti o produktu

1.【Krásné a Docela】: Dělá to vypadat vynikající a delikátní, Andělská Křídla Zeď Dekor je zkratka pro krásu, lásku a sílu, má vyhloubený design.

2.【Odolné a Robustní】: Andělská Křídla na Zeď je vyrobena z vysoce kvalitních kovových materiálů s ochrannými povlaky, je obtížné korozi, snadno se čistí a odolné pro dlouhodobé použití.

3.【Instalace s Lehkostí】: Andělská Křídla, Umění Zdi je snadná montáž na zeď, je dodáván s 2 polovina kusů, a umožňuje volně kombinovat do kompletní tvar.

4.【Nápad Prezentovat Možnost】: Zlepšuje kreativitu a estetiku, Dekorační Andělská Křídla na Zeď je nádherný kolaudační párty a narozeniny dárek pro vaši rodinu a přátele, přináší příjemný životní styl.

5.【Široce Použitelná】: Široce používán k dekoraci vašeho obývacího prostoru, Nástěnné Dekorace Andělská Křídla je vhodný pro obývací pokoj, ložnici, balkon, veranda, vstupní dveře, a tak dále.