Univerzální Dětský Kočárek Držák Úložný Koš Kočárek Šálek Telefon/Pití Držet Dropship
100.41 Kč / 147.56 Kč

  • Materiál - Akryl
  • Původ - Pevninské Číně
  • Styl - Módní
  • Věkové Rozmezí - 7-12m
  • CN - Guangdong

Kategorie: Matka & Děti
Sku: w28060
Přidat recenzi

Vlastnosti:

OOTDTY

Udržet vaše dítě v základní dosah s touto pohodlnou kočárku, držák na nápoje a úložný box.Snadno připojit k vaší kočárek řídítka, poskytuje bezpečné místo pro vaše nápoje a drobnosti při cestování.Ideální pro zaneprázdněné rodiče, kteří potřebují rychlý přístup k jejich potřeby během procházky nebo výlety.

Vyrobené z kvalitní bavlny materiálu, to dítě kočárku, držák na nápoje a úložný box je nejen odolné, ale také měkké a příjemné na dotek.To zajišťuje, že vaše bab položky jsou dobře protectes a snadno přístupné, kdykoli je budete potřebovat.

Navržen speciálně pro rodiče kojenců a batolat, tento kočárek a držák úložný box je musí mít příslušenství pro každého, kdo s kočárkem.Ať už jste nový rodič, nebo zkušený jeden, tento produkt bude, aby váš život jednodušší, tím, že drží své základní organizované a na dosah ruky.

Take tento všestranný kočárek, držák nápojů a odkládací schránka s vámi, ať jste kdekoli, ať už je to klidná procházka v parku, nákupní výlet, nebo rodinnou dovolenou.To bezpečně přikládá k většině kočárku řídítka, poskytuje vhodné místo pro uložení své pití, klíče, telefon a jiné drobné předměty.Užijte si výlet bez obav o nošení tašky nebo ztráty své věci.

S jeho elegantní design a praktické funkce, tento kočárek a držák úložný box je nejen užitečné příslušenství, ale také stylový doplněk vašeho kočárku.Jeho neutrální barva a kompaktní rozměry, aby bylo vhodné jak pro maminky a tatínky, přidání touchs pohodlí a kultivovanosti, aby váš rodičovství cesty.

Specifikace:

Materiál: silikon

Velikost: cca 8.5x27.5cm/3.34x10.82inch

Balíček Zahrnuje:

1xStroller Držák

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-3cm chyba vzhledem k ruční měření, prosím, ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku,

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.