Auto Palubní Desky Kryt Anti Slip Bezpečnostní Blokování Slunečního Světla Koberec Zaoblený Vzhled Sticky Mat Kompatibilní Pad Štít Koberce
727.82 Kč / 1 455.64 Kč

  • Typ Položky - Interiérové Lišty
  • Typ Materiálu - Semiš
  • Název Modelu - Kryt Palubní Desky
  • Položka Výška - 5cm
  • Položka Délka - 45cm
  • Původ - Pevninské Číně
  • Šířka Položky - 25cm
  • Hmotnost Položky - 400g

Sku: w261069
Přidat recenzi

Body:

1. Sluneční světlo Blokování: Štít palubní desky před škodlivými paprsky a zabránit nebezpečné zírá s naší desce krytu.Účinně blokovat sluneční světlo a chrání vaše vozidlo před světlem poškození, snížení řízení rizika a udržet si v bezpečí na silnici.

2. Anti-Slip Bezpečnost: Snadno nainstalovat a odstranit tento panel kryt s jeho anti-skluzu silikonové báze.Není potřeba lepidlo nebo vkládání, které by mohly poškodit vaše auto.Dostat to všechno udělal jen 1 obchod.

3. Bezpečný Materiál Vyrobený s jemnou a hladkou jelení kůže, tkaniny, náš palubní desky kryt poskytuje vynikající dotek a pocit.Budete si užívat příjemný zážitek bez podráždění pokožky, a to díky vysoké kvalitě použitých materiálů.Plus, to má tenký texturu, která dělá to hračka pro instalaci a odstranit.

4. Zaoblený Vzhled: palubní deska kryt je navržen tak, aby fit původní auto otvory a funkcí, jako jsou vzduchové výusti, reproduktory, přístrojové panely, atd. Můžete snadno nainstalovat bez použití nářadí nebo úpravy, a vychutnat si čistší a více stylový interiér.

5. Hluk-Zdarma: Díky laser-cut dutý vzor design, tento panel kryt nebude zasahovat do vašeho vozu zvukový efekt.Navíc, to zvyšuje prodyšnost a estetický vzhled, zatímco představovat neporušené hrany s elegantní dutý vzor.

Popis koalas jsou m ce:

1. Chraňte sebe a vaše auto s naší palubní Desce Kryt Mat.

2. Navržen tak, aby udržet vás v bezpečí při jízdě, dutý vzor nebude mít vliv na používání vzduchu prodejen, reproduktory, a další.

3. Vyrobeny z kvalitních materiálů, které nepoškodí vaše auto nebo dráždit kůži.

4. Upgrade své řidičské zkušenosti s tímto musí-mít příslušenství.

Specifikace:

1. Název produktu: kryt Palubní desky

2. Materiál: semiš

3. Barva: Černá

4. Typ: kryt Palubní desky, zadní okno kryt (volitelné)

5. Specifikace: Pro speciální vozidla

6. Použitelné modely: Obnovené verze nových energetických elektrických vozidel 3

Balení seznam:

Balíček 1: Dashboard kryt*1

nebo

Balíček 2: Zadní okno, světla-důkaz kryt*1