Autosedačka Štěrbinová Úložný Box Přenosné Úložný Box Pro Seat Štěrbinová Přenosné Autosedačce Dělič Štěrbiny Kapsy Úložný Box Pro
306.90 Kč / 438.37 Kč

  • Typ - Sluneční Clony Skladovací Vak
  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w256924
Přidat recenzi

Tato autosedačka Štěrbinová Organizer je ideální rozšířit prostor vozu, a aby se vaše položky na dosah ruky.Je vodotěsný a odolný, takže je ideální pro většinu automobilů, Suv, nebo nákladní automobily.

Specifikace:

Jméno: Autosedačka Štěrbinová Organizátor

Model: Obecné model

Materiál: kůže + houba

Účel: Rozšíření úložného prostoru

Barva: oranžová/černá/hnědá/vínová

Rozměry výrobku: o 30x19x8cm/11.81x7.48x3.15 palců

Balení Seznam:

1*Autosedačka Štěrbinová Organizovat

Více viz podrobnosti o produktu

1.Snadná Práce s: Aby vaše řidičské zkušenosti hladké a pohodlné s touto autosedačka štěrbinová organizátor.To zabraňuje mobilní telefony, klíče a další předměty z pádu a efektivně využívá hrany sedáku tak, aby vám více úložného prostoru.

2.Zabírají Méně Místa: Vytvořit více prostoru a aby se vaše auto uklizené s naší autosedačka Štěrbinová Organizátor.Obchod, nápoje, sluneční brýle a driving licence efektivně, při zachování prostoru a zvýšení pohodlí na každém disku.

3.Není Snadné Zlomit: Konstruovány s vodotěsné a odolné PU kůže, naše autosedačka štěrbinová organizer je snadno se čistí pro dlouhodobé použití.Díky své hygienický materiál, odpuzuje vlhkost a nečistoty, zatímco přidá elegantní dotek na vaše auto.

4.Jednoduchá Instalace: Aby vaše auto organizované a nepořádek-zdarma s naší autosedačka Štěrbinová Organizátor.Snadno nainstalovat bez nářadí vložením mezi sedadlem a konzole.Najít vhodnou pozici, a aby se vaše must-haves na dosah.

5.Rozsáhlé Použití: Transformovat interiéru vašeho vozu s našimi autosedačka Štěrbinová Organizátor.Ideální pro většinu automobilů, Suv a nákladní automobily, můžete snadno nainstalovat během několika sekund.Přístup vaše must-haves dosah při zachování interiéru uklizené a krásné.