Grál Deník Rekvizity Indiana Jones Diary Indiana Jones Romány Kniha, Indiana Jones Grál Deník
319.82 Kč / 390.09 Kč

  • Značka - JAKCOM
  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w20576
Přidat recenzi

Grál Deník Rekvizity Indiana Jones Diary Indiana Jones Romány Kniha, Indiana Jones Grál Deník

Podpora Dropshipping a Velkoobchod.

100% Originální a Kvalitní s Bezplatnou poprodejní Záruka.

[Svatý Grál Deník]: Bez názvu Mapy. října Vydání, Grál, Kámen, Odření, Stříbrný List, Dopis od Lady Eleanor, Modrý Lístek, Boston Železniční Jízdenky, francouzský Frank, Deutsche Bank, Zlatý Lístek, Římské Číslice Zlomky, arabština Mapě, Benátky mapě, Washington, citáty, různé novinové výstřižky a další!

[Re-ryté velikost design]: tato velikost je více vhodný pro přepravu a skladování.Zda je umístěn v batohu, nebo tašku, to je velmi výhodné, aby se ven a najít stopy kdykoliv.

[Vysoce Kvalitní Kůže]: vnější kryt Svatý Grál Deník je vyroben z kůže, která je výhodnější pro přežití než obyčejný papír, který může lépe zachovat stopu vzory v Svatý Grál Deník, a je více retro, zatímco přidání smysl pro věk do tohoto deníku.

[Hledání Svatého Grálu]: Když se podíváte zpět na tento klasický film, držet tento re-uzákonění Svatý Grál deník a hledat Svatý Grál v každém okamžiku.Budete ukázat, že v knize a zvýšit svůj smysl účasti, protože pokud máte také následoval Indiana Jones šel na nezapomenutelnou cestu v hledání Svatého Grálu.

[Film Sběratelství]: Jako milovník Jones filmy, tento svatý grál je vaše, musí-mít sběratelskou a suvenýr.Jak jste přehodnotil film, aby vaše Bible journal zjistil, že nostalgie.

Barva:Jak Je Znázorněno

Materiál:PU kůže+papír

Velikost:17 x 10,5 cm

Obsah Balení:

1 x Grál deník rekvizity

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O Nás

Nabízíme dobrý produkt s nejlepší cenou,podporujeme Velkoobchod/Drop Shipping Objednávky

1. Pro Pokles Lodní dopravy objednávku, prosím, poznámku"dropshipping", aby, budeme upřednostňovat.

2. Pro Velkoobchod/Drop Shipping objednávky, pokud máte nějaké nápady, o cenu nebo balíček,prosím, kontaktujte nás předem,budeme vám ty nejlepší služby, které uspokojí vaše požadavky.

O Platbu

Pokud splňujete jakýkoliv problém při platbě, prosím, kontaktujte www.fenomengrznar.cz Zákaznické Centrum požádat o pomoc:

O Zásilky

1.Budeme odeslat objednávku co NEJDŘÍVE do 2-5 dnů(kromě víkendů a státních svátků) jakmile bude vaše platba je dokončen normálně.

2.Prosím, napište vaši úplnou doručovací adresu, správné telefonní číslo a psč, zejména Rusko a Bělorusko kupující, prosím, potvrďte vaše celé jméno.

3.Všimněte si prosím, že nebudeme zodpovědní za cla.Prosím, celní odbavení sami.

4.Poskytujeme jak post přepravní a expresní shippings.Pro většinu zemí, post přepravní trvá asi 25-35 pracovní dny a déle, pro některé země, jako je Brazílie, Peru.

Expresní přepravy obsahovala DHL, EMS, www.fenomengrznar.cz Premium, Doprava a Speciální Linie, jako Aramex.To trvá asi 7 dní.(To bude zpoždění, pokud vaše země splnit nějaký problém,Dělnické stávky,počasí problém a tak dále.)

O Po-prodejní Servis

Jsme spolehlivá prodávající a máme profesionální po-prodejní servis pro všechny naše zvyky.Pokud tam je nějaká otázka o pořadí,prosím, kontaktujte nás předem ,vždy budeme tady, dokud budeš mít štěstí na odpověď.

O Zpětnou Vazbu

1. Prosím, zkontrolujte, zda balíček a položky, když jste se pečlivě, aby se ujistěte se, že tam není žádný problém.

2. Pokud máte nějaký problém, nebo nejsou zcela spokojeni s váš balíček,prosím, nenechte se neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Budeme řešit problém uspokojit vás.

3. Pokud není žádný problém, prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

Vaše tvrzení je naší největší motivací ! ! !