Topení Rukavice Pro Ženy Pletení Psaní Rukavice Plné A Půl Vyhřívaná Rukavičky Topení Teplejší Rukavice Zimní Teplé Ruce Notebook
170.90 Kč / 244.12 Kč

  • Číslo Modelu - USB Vyhřívané Rukavice
  • Materiál - Gel Tekutý Silikon
  • Původ - Pevninské Číně
  • Pohlaví - Univerzální

Kategorie: Cyklistika
Sku: w1712
Přidat recenzi

Popis:

Tyto Topení Rukavice pro Ženy jsou odpovědí na studené ruce při psaní!Full-prst design udržuje ruky zabalené a teplé, zatímco USB připojení umožňuje připojení různých zdrojů energie.Rukavice poskytují vynikající pružnost a urychlit teplotu horké ruce ve studené temps.Ideální na zimu nebo studený podzim.

Specifikace:

Materiál: pletené + fiber topení wire topení materiál

Napětí: 5V

Double-sided topení (topení na dlani a hřbetu ruky)

Teplota: 40-50 stupňů.

USB délka kabelu: 1.7 m

Balení Seznam:

USB Vyhřívané Rukavice*1 pár

USB Kabel*1ks

Poznámka:

1. Prosím, odpojte napájení, když zaměstnanci odejít, nebo ne v použití, aby se zabránilo dlouhodobému vytápění, což může vést k přehřátí rukavice a způsobit nehody.

2. Rukavice je možné prát samostatně.Pokud topení listu narazí na vodu, prosím, osušte před použitím.

3. Síla produktu je 5V0.76A.Prosím, nepoužívejte vysoké a 5V mobilní napájecí zdroje, napájecí adaptéry, počítače, nad 3.0, USB rozhraní. (Když výstupní napětí překročí 5V2A, topení teplota rukavice bude příliš vysoká, snadno způsobit popáleniny)

4. Vzhledem k světelné efekty a natáčení úhlů, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

5. Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Half a Full Finger Design: Tyto USB vyhřívané rukavice mají jedinečný design, který umožňuje přepínat mezi half-finger a full-prst režimy.To může být použit jako half-finger rukavice pro psaní.Full-finger režim udržuje vaše prsty zabalené a teplé.

2.Pohodlné ovládání: Objetí chladného počasí s rychlé a snadné řešení.Jednoduše zapojte tyto USB Vyhřívané Rukavice do každého 5V napájecí zdroj, jako jsou POČÍTAČE, power bank, nebo nabíječka pro okamžité teplo.

3.Měkký Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitní, odolné pletené materiálu, tyto USB vyhřívané rukavice nabízejí vynikající flexibilitu pro volný ruce a pohyb prstu.Zůstat pohodlné, teplé, a agilní v chladnějších teplotách.Ideální pro veškeré outdoorové aktivity.

4.Teplota Boost: Podívejte se žádný další než tyto USB vyhřívané rukavice, které využívají double-sided topení, aby se teplo ruce rovnoměrně.Tato technologie může urychlit teploty, což eliminuje chladné počasí, nepohodlí a přináší rozšířené teplo a pohodlí.

5.Široký Použití: USB vyhřívané rukavice jsou ideální pro zimní nebo chladných podzimních aktivit, jako je pěší turistika, lyžování a cyklistika.Jejich teplo je psaní a ovládání myši pohodlně, a jejich univerzálnost je ideální pro všechny outdoorové dobrodružství.