Anti Fog Spray Na Sklo, Auto Skla Povlak Agent Brýle Anti Mlha Auto Skla Odmlžování Sprej Lens Cleaner Pro
152.09 Kč / 217.14 Kč

  • Položka Objem - Skla odmlžování řešení
  • Původ - Pevninské Číně

Kategorie: Mytí A Údržba
Sku: w14492
Přidat recenzi

Hledáte spolehlivé řešení k odstranění mlhy z čelního skla vozu?Řekněte sbohem rozmazané vidění s naší Anti Mlha!Lehký a efektivní lens cleaner může být použit s důvěrou pro široké použití.Není třeba se obávat rozmazané vidění.

Specifikace:

Název produktu: Sklo Anti fog Spray

Stav: Kapalina

Net obsah: 100 ml

Použitelné modely: Univerzální

Sezóna použití: čtyři roční období

Rozsah použití: auto, okenní sklo, brýle, koupelna zrcátka, pevná klobouk čočky, atd.

Balení Seznam:

1x Anti Fog Spray na Sklo

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení položky barva může být mírně odlišný od obrazu.

Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Lepší Viditelnost: Bezpečně navigovat přes mlhavé počasí s naší anti-fog sprej pro auta.Naše formule se rychle čistí a defogs pro křišťálově čistý výhled, zajistit žádné rozmazané vidění při jízdě.

2.Jemné složení: Zažijte novou úroveň jasnosti s naší anti fog sprej pro auto s unikátní jemnou vodní bázi složka směsi.Užijte si bezpečnější odmlžování bez obav o poškození skla nebo podráždění, což vám dává viditelnost a ničím nerušený klid.

3.Široce Používán: Tento sprej může být aplikován na různé povrchy, jako jsou podlahy-k-stropní okna, skla, koupelna zrcadla, ochranné brýle, brýlí a skel vozu.To vám pomůže splnit různé potřeby a užijte si jasnou vizi v každém prostředí.

4.Mlha-Odpuzující Řešení: Tento účinný objektivu čistič odstraňuje nejen nečistoty a šmouhy ze svého okna auta, ale také tvoří neviditelná hydrofobní vrstvu, která odpuzuje mlhy a zabraňuje vlhkosti z kondenzace na skle.Non-mastné a non-glare, užijte si jasný a bezpečný zážitek z jízdy.

5.Pohodlné Přenášení: Naše anti-fog sprej pro auto přijde do 100ml cestovní velikost, takže je snadné a pohodlné vzít s sebou, ať jste kdekoli.Nyní si můžete vychutnat jasné a mlha-volné jízdy, kdykoliv, kdekoliv.Jeho lehká konstrukce umožňuje bezproblémové skladování a používání.