Novorozence Fotografie Představují Polštář Basketbal Kostým Set Baby Focení Pozadí
116.51 Kč / 184.96 Kč

  • Pohlaví - Unisex
  • Původ - Pevninské Číně
  • Věkové Rozmezí - 0-6m
  • Značka - THINKTHENDO

Kategorie: Matka & Děti
Sku: w1418
Přidat recenzi

Vlastnosti:

OOTDTY

Novorozence Fotografie Rekvizity Představující Rekvizity: Naše novorozence fotografie rekvizity rekvizity představující přichází s 1x rekvizity basketbal, 1x rekvizity basketbal čisté, krásné a simulace navržen tak, soft pro dítě, balení a mazlení, použití pro novorozence fotografii pózuje rekvizit a dekoraci fotografií.

Foto Pozadí, Dekorace: Tato dětská fotografie, rekvizity, s nízkou hypo-alergenní materiál, pózování, rekvizity musí být čištěny mokrým ručníkem, aby se zabránilo poškozením a zajistit, aby dlouho-poslední trvanlivost.

Multi-Účel Fotografii Pózuje Rekvizity: Navzdory fotografie rekvizit, basketball fotografie rekvizity rovněž použitelná pro příležitostné použití nebo při zvláštních příležitostech, baby sprcha strana, narození, strana, a měsíční oslavy, domácí pohovka dekory a atd. No vyzdobit váš dům nebo místo, aby se nádherné fotky, zachránit poklad okamžik a podělte se o své zábavu s přáteli a rodinou.

Ideální Velikost: basketbal kostým zábal s ideální velikost pro dítě zabalit lodě, měkké a jedinečné technologie pletení, vhodná pro dítě mazlení, přátelské vašeho novorozence kůže a snadno k dekoraci, foto pozadí nebo pro dítě představují.

Zvolený Materiál: pózování rekvizity použít kvalifikovaný bavlněné vlákno materiál, dobrý pletení , anti-statická, odolná výkon jako foto rekvizity.

Specifikace:

Rozměr výrobku: Jako obrázky zobrazeno

Materiál: Bavlněné Vlákno

Vhodný pro: 0-1 měsíc děti

Balíček Zahrnuje:

1 Basketbal Pózuje Rekvizity, Dětská Fotografie, Rekvizity

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.