Hodinky Nabíjení dokovací stanice Držák Rychle Nabíjecí Stanice Pro Chytré Hodinky Čtyř-Jádro Měděný Drát Pro Haylou GST Lite Chytré Hodinky Nabíjení
164.78 Kč / 411.85 Kč

  • Funkce - Zpráva Připomenutí
  • Aplikace Věkové Skupiny - Dospělé
  • Značka - Rondaful
  • Typ - Displej
  • Původ - Pevninské Číně
  • Jazyk - Anglický
  • Kompatibilita - Android

Kategorie: Auto Monitory
Sku: w140101
Přidat recenzi

Tyto hodinky, nabíjecí stojan je navržen tak, aby ušetřit čas a poskytují komfortní pozorovací úhel, zatímco vaše hodinky nabíjení.Má dlouhý nabíjecí kabel, který je odolnější než běžné kabely, takže jej můžete použít doma, nebo v hotelu.Tyto hodinky, nabíjecí stojan je kompatibilní s většinou modelů hodinek a podporuje rychlé nabíjení.

Specifikace:

Barva: Černá

Výstup vstup: 5V 1A

Linka délka: cca 100 cm/39.37 v

Hmotnost: cca 35 g

Druh tipů:

Vzhled je stejný jako u Haylou Solární Lite, ale dva typy nejsou kompatibilní.

Balení Seznam:

1ks*Watch Dock Nabíječka

Poznámky:

1. Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečná barva výrobku může být lehce odlišná od barvy je znázorněno na obrázku.

2. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby odchylka měření 1-3cm.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Rychlé A Bezpečné Nabíjení Držák: Tyto hodinky dock nabíječka může zvýšit rychlost nabíjení a výkon vašeho hodinky, díky své čtyři jádra měděného drátu, který zajišťuje bezpečnost a stabilitu proudu.To má také přehřátí a přebíjení ochrana.

2.Jasné Nabíjení Názor: Tento vylepšený nabíjecí stojan funkce 45 stupňů zkosení design, který vám umožní vidět vaše hodinky obrazovku snadno a pohodlně přístup při nabíjení.

3.Robustní A Odolné: To watch dock nabíječka je vyrobena z měkčí a tvrdší vyztuženého materiálu, který zabraňuje měděný drát z lámání.To může trvat dlouhou dobu a vydrží každodenní používání.

4.Snadné A Flexibilní Nabíječka: Tyto hodinky dock nabíječka má dlouhý nabíjecí kabel, který nabízí větší svobodu umístit ho tam, kde chcete, jako je například ve vaší kanceláři, doma, nebo vozidla.Stačí ji vložit do USB portu vašeho počítače, adaptér, nebo napájecí zdroj pro nabíjení vašich hodinek rychle a bezpečně.

5.Vícenásobné Použití: Tento dock nabíječka vám umožní nabíjet hodinky snadno v jakémkoli místě, jako ubytovna, hotel, ložnice, obývací pokoj nebo auto.Je kompatibilní s většinou modelů hodinek a poskytuje spolehlivé nabíjení.