Motor Lesk Protector Motor Povlak Řešení Odolné proti Opotřebení Auta Agent 50ml Neškodné Auto Příslušenství, Bez Poškození Prodloužit
118.77 Kč / 297.16 Kč

  • Speciální Funkce - Automobilový Povlak Agent
  • Hmotnost Položky - 50g
  • Číslo Modelu - Motor Lesk Protector
  • Původ - Pevninské Číně
  • Položka Objem - 50ml

Kategorie: Mytí A Údržba
Sku: w1233
Přidat recenzi

Udržovat výkon vašeho motoru s naší údržby motoru agent.Jeho promyšlený design a vědecký vzorec poskytovat lepší opotřebení-odolné výkon a chránit povrch z motorového prostoru.Plus, je možné použít několikrát, což vám ušetří peníze.Dát vaše vozidlo péči, kterou si zaslouží s naší údržby motoru agent.

Specifikace:

Název Produktu: Motor Lesk Protector

Produktu Velikost: 3*3*12cm/1.18*1.18*4.72 v (přibl.)

Výrobek Hmotnost: 50 g (přibl.)

Balení Seznam:

1 * Motor Lesk Protector

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, tam může být barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam může být chyba ve výrobku velikost.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Motor Stínění: S našimi Motoru Lesk Protector, chránit motor proti korozi, prodlužuje jeho životnost.Jeho praktické ochranné konstrukce účinně izoluje skvrny od oleje, udržet motor prostoru čisté a leštěné.

2.Zlepšit Vaše Auto je Krása: motor lesk protector poskytuje výjimečnou odolnost proti opotřebení, který vytváří odolný film, posílení vozidla, je estetický a dodává lesk k jeho motoru.

3.Zajištění bezpečnosti: Záruka, vaše bezpečnost jízdy s naším motoru lesk protector, které promyšleně snižuje teplota motorového prostoru, aby se zabránilo samovznícení.Naše pečlivě vytvořený design upřednostňuje bezpečnost, dává vám klid na silnici.

4.Vynikající Vzorec: Naše formule obsahuje vynikající ingredience, které poskytují optimální ochranu bez poškození motorového prostoru.Rozloučit se eroze a škodlivých látek s naší osvědčenou vzorce pro trvalý lesk.

5.Dostatečné Množství: Náš motor lesk protector je velká kapacita 50g a vysoké koncentrace vzorec mohl být použit vícekrát, což je nákladově efektivní řešení pro udržení vašeho motoru lesk.Jeho dlouho-trvající ochranu proti nečistotám a prachu, aby se vaše motor hledá nové po delší dobu.