2 Ks Úložný Ozvučnice Kompatibilní S BOGG TAŠKA X Velké, Pomoci Organizovat Vaše Bogg Tašky
352.69 Kč / 587.74 Kč

  • Původ - Pevninské Číně

Sku: w1120
Přidat recenzi

2 Ks Úložný Ozvučnice Kompatibilní S BOGG TAŠKA X Velké, Pomoci Organizovat Vaše Bogg Tašky [Solidní A Robustní]Tato plážová taška-li vložit dělič zásobník je vyroben z vysoce kvalitního PP materiálu, který je odolný.Robustní konstrukce tato plážová taška-li vložit dělič zásobník zajišťuje, že to může vydržet opotřebení časté použití.Nejen, že je to odolné, ale také se perfektně hodí v plážové tašce udržet vše na svém místě.

NASTAVITELNÁ POZICE: plážová taška-li vložit dělič zásobník se skládá ze 4 plastových vrták klipy a děliče.Nastavitelná poloha tato plážová taška-li vložit do dělič zásobník je univerzální příslušenství pro všechny tašky, kabelka, dělič může být umístěna kdekoliv, aby vyhovoval vašim potřebám.

VODOTĚSNÝ: plážová taška je vložen do dělič zásobník a vodotěsný design chrání předměty před vodou a pískem.A co víc, beach bag dělič zásobník prostoru udržuje vše organizované a v dosahu.

Snadno se čistí: stačí opláchnout vodou!S tímto snadno čistí plážová taška zásobníku vložit, můžete strávit méně času starostí o údržbu a více času se těší svůj den na pláži.

MULTI-FUNKČNÍ: beach bag dělič zásobník lze oddělit mokré a suché předměty.Jeho všestrannost je bezkonkurenční, jak to může být použit jako dělič, svačinu zásobník, tabulka, vrchol, víko, oběd dělat desky, a další.

Barva: Růžová & Bílá

Materiál: PP+plast

Obsah Balení:

2 x Skladovací ozvučnice

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.