3X Pes, Kočka Pet Bezpečnostní Nastavitelný Pronájem bezpečnostní Pás Postroj, Vodítko, Cestování Klip Popruh Vést
251.60 Kč / 344.53 Kč

  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ Položky - "Auto Cestovní Doplňky "
  • Materiál - nylon

Kategorie: Pet Products
Sku: w1024
Přidat recenzi

Bezpečnost: Tento profesionální bezpečnostní vodítko pomáhá udržet vašeho domácího mazlíčka v místě a zabránit rozptýlení.

Použitelnost: Jak dlouho, jak to může být upravena tak, aby odpovídala velikosti vašeho domácího mazlíčka, aby byla zajištěna bezpečnost domácího mazlíčka ,obojek je vhodný nejen pro psa, ale platí také pro ostatní domácí zvířata, včetně koček, domácí prase, a tak dále .

Odolnost: Naše vodítko je vyrobeno z vysoce kvalitního nylonu s cílem zajistit odolnost a bezpečnost pro vás a vašeho domácího mazlíčka.Použili jsme pevné kovové přezky pro větší trvanlivost!

To je nastavitelný pet, pes, kočka, auto bezpečnostní pás.Tento pet pás má nastavitelný popruh, zajistí pohodlí vašeho mazlíčka.

pet auto bezpečnostní pás zajišťuje nejbezpečnější cestování pro vašeho domácího mazlíčka, a poskytuje nejvíce relaxační zážitek z jízdy pro vás.

Tento pet pásek je snadno odstranit, takže je ideální vodítko pro vaše vozidlo.To je snadné, aby domácí zvířata zajištěné ke stromu nebo jiné silné post, aby domácí zvířata v bezpečí, když budete potřebovat.

Barva: Černá

Materiál: Nylon

velikost:

Límec velikosti: 35-47.5

Pás velikost: 42.5-75cm

Obsah Balení:

3 X Pet Bezpečnostní Pás Vodítku

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.